Shroud napustio Twitch i pridružio se Ninji na Mixeru

Jedan od najpopularnijih Twitch strimera, Majkl ”shroud” Gžešiek, poći će koleginim stopama i nakon još jednog milionskog ugovora zameniće platoformu na kojoj obavlja svoj posao.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Petak, 25.10.2019.

17:38

Shroud napustio Twitch i pridružio se Ninji na Mixeru

Izvor: RUR Esports

Nakon Ninje, Shroud je drugi najveći strimer koji je odlučio da promeni platofrmu. Borba za prestiž između Micrsofta (Mixer) i Amazona (Twitch) se nastavlja. Iako je Ninja u avgustu drastično povećao broj posetilaca na sajtu, Twitch je i dalje daleko ispred sve svoje konkurencije. U avgustu Mixer je imao preko 30 miliona aktivnih naloga, dok Twitch i dan danas ima preko 15 miliona aktivnih posetilaca dnevno. Ipak, nisu hteli da prikažu svoje mesečne brojke.

Shroudov trasnfer samo još jednom prikazuje da je Microsft spreman da uloži koliko god novca je potrebno kako bi privukli ljude na svoj vebsajt. Dolaskom ove dvojice, njihovi brojevi su drastično porasli, pa ukoliko bi uspeli još nekoga da privuku ,mogli bi da vidimo veliku promenu na vrhu strim sajtova.

”Prelazak na Mixer mi omogućava da se fokusiram na ono što volim, a to je gejming. Mogu da se fokusiram na strim i više nego ikada da sarađujem sa svojim fanovima na razne načine”, rekao je Shroud. Doduše, nije hteo da doda da li je prelazak Ninje uticao na njeogvu odluku, dok njegov tim nije hteo da potvrdi koliko je Mixer zapravo ponudio dvadesetpetogodišnjaku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: