Riot predstavio novu pucačinu – Project A

Riot Games je sinoć proslavio 10 godina od svog osnivanja i to na kakav način. Predstavljene su dve potpuno nove igre, serija i novi League of Legends heroj. Dok se već neko vreme spekulisalo o novoj kartičnoj igri i seriji, niko nije očekivao da će Riot izbaciti svoju FPS igru, a na prvi pogled možemo reći da je Overwatch dobio veliku konkurenciju.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 16.10.2019.

11:41

Riot predstavio novu pucačinu – Project A

Izvor: RUR Esports

Ova igra je i dalje u ranoj razvojnoj fazi i za sada dobili smo samo par kratkih klipova u kojima možemo da vidimo kako će igra izgledati. Datum izlaska je još uvek nepoznat, ali tek 2020. godine dobićemo prve informacije o ovoj igri.

U video klipu koji je Riot postavio na Youtube, obraća nam se izvršni producent, Ana Donlon. Ona nam prikazuje novu igru, koja će biti pucačina iz prvog lica, bazirana na likovima, slično kao i populanrom Blizzardovom naslovu. ”Igra će biti fokusirana na taktike i na takmičarsku igru, sa više kreativnosti”, dodala je Ana. U istom klipu, Ana nam obećava da će se psovetiti ovoj igri, kao što su do sada radili i za League of Legends. Zanimljivo je dodati, da jedan od kreatora popularne CS:GO mape Cache, Sal ”Volcano” Garozo radi na ovoj igri već nekoliko godina. Za dodatne informacije, izgleda da ćemo morati da sačekmao 2020. godinu, ali zapratite našu stranicu za sve buduće informacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: