Počeo je Fortnite: Chapter 2 – Stigla nova mapa, oružje i brodovi

Nakon što je pre neki dan crna rupa usisala celu Fortnite mapu, pa i samu igru, igrači su sa neizvesnošću čekali da vide šta je Epic Games za njih spremio. Kao što je bilo i spekulisano, stiglo nam je novo poglavlje, Fortnite: Chapter 2, koji nam donosi potpuno novu mapu, novo oružje i potpuno nove mehanike. Iako još uvek nismo dobili zvaničnu listu promena, predstavićemo vam nešto što smo do sada mogli da pronađemo.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 15.10.2019.

13:44

Počeo je Fortnite: Chapter 2 – Stigla nova mapa, oružje i brodovi

Izvor: RUR Esports

U novom trejleru vidimo da je stigla nova potpuno nova mapa, sa drastično izmenjenim lokacijama. S’ obzirom da ćemo sada imati mnogo više vode, ubačena je nova mehanika u vidu plivanja i ronjenja. Ako ne volite da plivate, tu je i pecanje!

Iako vozila nisu uvek bila prihvaćenja od strane zajednice u igri, Epic Games se ovoga puta oprobao sa brodovima. Kao što smo rekli, igra ima mnogo više vodenih zona, te brod možda i nije tako loša opcija.
Dok smo dobili razne nove puške, po prvi put ćemo moći da koristimo bazuku, koja će zauzeti dva mesta u našem inventaru. Uvedena je Bandaid bazuka, pomoću koje ćete moći da lečite vaše saigrače sa velike razdaljine. Ovo je mehanika koja će definitvno doneti nešto novo kada igrate sa drugarima. Pošto je sa novim poglavljem započela i prva sezona, dobili smo potpuno novi Battle Pass, veći nego ikada ranije. Od sada kroz levelovanje možete osvojiti 1,500V-bucka, a očekuje vas i gomila raznovrsnih kozmetika.

Ako ste stigli da ga isrpobate, kako vam se čini Fortnite: Chapter 2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: