Nakon 7 dana WoW Classic i dalje najgledaniji na Twitch-u

Uprkos pomalo opadajućoj populaciji na striming platformama, World of Warcraft: Classic i dalje je najpopularnija igra na Twitchu, a konkurencija nije ni blizu. Prema statistici TwitchTracker-a WoW Classic je ispred trenutne druge najgledanije igre Counter Strike: Global Offensive, skoro tri puta. To je prilično velika stvar za WoW s obzirom na to da se trenutno održava veliko takmičenje u kanteru.

Izvor: Mihailo Markoviæ RUR

Četvrtak, 05.09.2019.

17:42

Nakon 7 dana WoW Classic i dalje najgledaniji na Twitch-u

Izvor: RUR Esports

Istina, WoW se nikada nije približio svojoj gledanosti iz prvog dana koja je iznosila 1,13 miliona, ali ga svaki dan i dalje u proseku gleda 270 hiljada ljudi. Uspeh WoW Classic-a usledio je i promenom u rangiranju najpopularnijih strimera na Twitch-u. Ovog puta to nisu Shroud, ili Riot Games, ili čak glavni StarLadder-ovi CS: GO kanali na. Prema podacima The Esports Observer-a, najgledaniji kanal tokom protekle nedelje bio je Asmongold, koji je imao više od 7.9 miliona sati gledanja između 26. avgusta i 1. septembra. Pored toga, više od 7.000 kanala dnevno strimuje WoW Classic i 55.3 miliona sati sadržaja je ispraćeno samo tokom protekle nedelje.

Međutim, za razliku od CS: GO-a, League of Legends-a i Fortnite-a, koji svi imaju jasno zacrtanu budućnost, WoW Classic će uskoro morati početi da postavlja pitanje „Šta je sledeće?“ Da li igra može zadržati ako ne isto, bar uporedivu gledanost, kada većina igrača dostigne lvl 60 i kada se obore svi rejdovi koji su dostupni u prvoj fazi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: