Dota 2 International: Pregled 3. dana – Chaos završio učešće, OG siguran na prvom mestu

Treći dan možda i najuzbudljivije grupne faze jednog Internationala ikada je upravo završen, a mi smo dobili prvu ekipu koja napušta takmičenje, kao i dve ekipe koje su zagarantovale prvo mesto u svojim grupama.

Izvor: Mihailo Markoviæ RUR

Subota, 17.08.2019.

21:50

Dota 2 International: Pregled 3. dana – Chaos završio učešće, OG siguran na prvom mestu

Izvor: RUR Esports

Sa po dve pobede danas, PSG.LGD i OG osigurali su prva mesta u svojim grupama. LGD je bio bolji od Mineskog, da bi nakon toga u derbiju savladali Team Secret. Team Secret je do ovog meča imao samo jedan poraz, ali Kinezi su obe partije odigrali besprekorno. Og je ponovo iskoristio priliku da igrao Io-a na poziciji broj jedan, što se ispostavlja kao odličan potez. Savladali su Vritus Pro rezultatom 2-0, da bi kasnije i Fnatic pao istim rezultatom.

U isto vreme igrao se i ključni meč za opstanak u grupi A. Keen Gaming je bio bolji od Chaosa rezultatom 2-0, koji nakon toga morao da savlada Newbee da bi imali bilo kakve šanse- To nisu učinili i zato su prva ekipa koja će napustiti takmičenje. Ipak, i pored poraza, sa sobom će poneti preko $80,000.

Dok Alliance i TNC nastavljaju da igraju nerešeno, Newbee je pobedama iskoristio šansu da uđe u TOP 4. Team Liquid je i dalje u borbi za TOP 4, ali nakon loših rezultata biće im potrebno pravo čudo.

Ispod možete pogledati stanje u grupi A.
U grupi B još jedan evropski tim je na pragu ispadanja, pošto će NIP morati sutradan da odigra bez greške, ukoliko ne žele da završe učešće u grupnoj fazi Dota 2 Internationala. Dok je OG svoj posao završio, Medvedi se nalaze u jako lošoj poziciji. Pred početak turnira bili su među 4 favorita za osvajanje takmičenja, ali izgleda da se scenario ponavlja. Na Internationalu kao da se pojavi neka druga petorka, pošto se VP trenutno nalazi na tebeli ispod ekipa kao što su Infamous i RNG.

Kineska ekipa RNG se nije nalazila u najboljoj poziciji pred ovaj dan, ali sa dve pobede nad NIPom i Navi-em, potpuno se preokrenuli sovju situaciju u grupi. Fnatic je ponovo odigrao dosta promenljivo, pa sada imamo situaciju u kojoj sve ekipe osim NIP i dalje mogu da izbore plasman u TOP 4.

Ispod možete pogledati stanje u grupi B.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: