Poznate grupe za Dota 2 International

Poslednja informacija koju smo čekali vezanu za Dota 2 International konačno je izašla. TI9 počinje za manje od 24 časa, a nama su konačno poznate grupe.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 14.08.2019.

12:48

Poznate grupe za Dota 2 International

Izvor: RUR Esports

Sistem je isti kao i prethodne godine. Napravljene su dve grupe od po 9 ekipa. Četiri najbolje ekipe plasiraće su u upper bracket. Ekipe plasirane od 5-8. mesta nastaviće takmičenje u lower bracketu, dok će poslednjeplasirana ekipa iz obe grupe završiti svoje takmičinje sa skromnom nagradom od $80,000.

Mečevi u grupi će se igrati u Round Robin formatu, što znači da će svako odigrati sa svakim po 1 BO2 meč. Veoma je važno obezbediti upper bracket, pošto svi žele da izbegnu BO1 mečeve na startu lower bracketa. U grupi A možemo slobdno reći da su Team Secret, PSG.LGD i Team Liquid favoriti, dok bi za neko četvrto mesto mogli da se bore TNC, Alliance i Chaos Esports. U svakom slučaju ni preostale 3 ekipe ne smeju da budu potcenjene.

Što se tiče grupe B, borba za ta 4 mesta bi mogla da bude znatno teža. ViCi Gaming, Virtus Pro, EG, OG, Fnatic i Nip bi svi realno mogli da se nađu među TOP 4, tako da će ova grupa biti super neizvesna do samog kraja.

Kako vam se čine grupe? Ko će po vama uspeti da obezbedi prolaz u drugi krug?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: