Riot odlučio da potpuno izbaci Twisted Treeline mod

Jedan od originalnih League of Legends modova koji je izašao zajedno sa prvim verzijom igre, biće izbačen krajem ove godine. Twisted Treeline čeka istu sudbinu kao i Dominion, koji je ranije uklonjen.

Izvor: Mila Jovanov RUR

Četvrtak, 01.08.2019.

18:47

Riot odlučio da potpuno izbaci Twisted Treeline mod

Izvor: RUR Esports

Twisted Treeline je mapa koja nije dobila ni približnu količinu pažnje kao Summoner’s Rift. Tokom 10 godina postojanja igre, samo smo u nekoliko navrata videli izmene vezane za nju. Poslednji peč u kom smo videli neku novnu za ovaj mod bio je 5.11, koji je izašao polovinom 2015. godine.

Riot kaže da su razmatrali i opciju redizajniranja mape, ali nisu verovali da bi to povećalo zaintzeresovanost igrača. Jednostavno nije bilo dovoljno igrača, kako bi se mod održao u životu.

Sa druge strane, ovo će pružiti razvojnom timu više vremena da se fokusiraju na neke nove modove, te možda u budućnosti vidimo još neke uspešne projekte kao što su Teamfights Tactics i Nexus Blitz. URF će takođe povremeno biti dostupan, kao i Nexus Blitz, a čeka nas i polovični redizajn ARAM-a.

Čak iako niste igrali Twisted Treeline, bacite koji gejm, obzirom da očekujemo da će se mnogi igrači vratiti ovom modu, pre nego što ode u potpuni zaborav.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: