ASUS i Zvezda nastavljaju dominaciju

Kao i svaki put do sada ekipa RUR-a vam prenosi svoje viđenje novog kola Esports Balkan Lige.

Izvor: Mihailo Markoviæ RUR

Petak, 19.07.2019.

16:39

ASUS i Zvezda nastavljaju dominaciju

Izvor: RUR Esports

Ovoga puta kolo EBL-a je otvorio meč između ekipa LVL Up-a i ASUS Rog Elite-a. Meč je počeo veoma standardno bez invejdova i ranih gankova, tako da do 10. minuta nismo imali prilike da vidimo neku značajniju akciju ili kill. Međutim, u 11. minutu ovog gejma džangleri obe ekipe dolaze na mid lejn i svaka ekipa odnosi po jedan kill. Nakon ove bitke ekipa LVL Up-a uspeva da ukrade heralda protivničkom džangleru i uz pomoć njega unište skoro celu tier 1 kulu na topu. Međutim, ASUS ovo nije poljulalo, tako da oni nastavljaju da igraju u svom dominantnom stilu i uspevaju da se vrate u ovaj game uzevši prva tri zmaja u svoju korist. Veoma brzo nakon toga uspevaju svojoj ekipi da donesu i barona uz pomoć koga su nakon toga uspeli da završe gejm i time sebi obezbede 7. pobedu u EBL-u.

Drugi meč koji se odigrao bio je između ekipe WILD i ekipe Random 5. Partija je počela na veoma sličan način kao i prošla. Rana faza ovog gejma prošla je bez nekih bitnijih dešavanja. U 10. minutu džangler ekipe WILD-a uspeva da gankuje mid lejn i time svojoj ekipi obezbedi prvi kill. Nakon toga WILD kreće da dominira ovaj gejm i polako uzima objektive u svoju korist. Ključni momenti u ovom gejmu bili su dva team fighta koja su se desila kod Baron pita iz kojih je ekipa WILD-a izašla kao ubedljivi pobednik. Nakon toga oni uzimaju Barona i uz pomoć njega za malo više od pola sata uspevaju da pobede ovaj game i sebi poprave skor na 4:4.

Nakon ovog meča odigrao se slovenački derbi između ekipa The Plan i Upper Echelon. Ovo je definitivno najinteresatnija partija koja se odigrala juče. Naime, ekipa The Plan je otpočela ovaj meč i više nego dobro uzevši veoma rano dva kila na bot lejnu. Ekipa je ovime postigla i više nego značajnu prednost i time uspela da uđe u prtivničku bazu. U trenutku kada se činilo da je sve gotovo ekipa Upper Echelon-a uspeva da ejsuje celu ekipu i time totalno preokrene gejm u svoju korist. Nakon 15-ak minuta uspeli su da uđu u bazu slovenačkog rivala i totalno preokrenu ovaj gejm u svoju korist.

Poslednja partija za danas odigrala se između Zvezde i x25. Ekipa x25 je preuzela inicijativu u ovom gejmu na samom početku. Međutim ekipa Crvene Zvezde još jednom pokazuje zbog čega su miljenici svih navijača EBL-a i uspeva da se vrati u ovaj gejm. Po broju kilova ovaj meč je od samog starta bio ravnopravan, ali je Zvezda uspela da probije sve lejnove i uz pomoć svog bogatog iskustva završi ovaj gejm bez većih poteškoća. Ovom poedom ekipa Crvene Zvezde je ostala na vrhu ove tabele zajedno sa svojim najvećim suparnikom ASUS-om.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: