Domaća CS:GO ekipa Valiance promenila naziv u CR4ZY

17. CS:GO ekipa na svetu, koja je do sada igrala pod nazivom Valiance&CO, danas je promenila brend, pa će u budućnosti igrati kao CR4ZY.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Nedelja, 09.06.2019.

14:51

Domaća CS:GO ekipa Valiance promenila naziv u CR4ZY

Izvor: RUR Esports

Nakon što je Valiance još 2017. godine preuzeo srpski Binary Dragons, sastav je prošao kroz velike promene. Tek krajem 2018. godine, kada su u ekipu došli Nemanja ”nexa” Isaković, Otto ”ottoNd” Sihvo i Rokas ”EspiranTo” Milauskas , ovaj sastav je počeo da skače na svetskoj rang listi. Zajedno sa Nemanjom ”huNter” Kovačem i Lukom ”emi” Vukovićem, ova petorka je uspela da se nadje među 15 najboljih ekipa na svetu. Iako su poslednjih par nedelja pali za 3 mesta, trenutno se nalaze u vrhunskoj formi, sa 15 pobeđenih mečeva zaredom.

Nove boje će moći da predstave već za par dana, kada budu otputovali na DreamHack turnir u Švedskoj, gde će se takmičiti za nagradni fond od $100,000. Pored toga, uskoro ih isčekuju još dva velika kvalifikaciona turnira, na kojima će probati da obezbede učešće na ESL One u Njujorku i Minoru za predstojeći Major u Berlinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: