Qiyana je novi League of Legends heroj

Qiyana – misteriozni ubica iz džungle je naredni League of Legend šampion. Riot je danas objavio prvi tizer ove misteriozne žene. U planovima za ovu godinu, koji su objavljeni pre nekoliko meseci, Riot kaže da će Qiyana biti assassin baziran na AD-u, koji dolaze iz potpuno nove regije.

Izvor: Nepenthe RUR

Četvrtak, 06.06.2019.

21:12

Qiyana je novi League of Legends heroj

Izvor: RUR Esports

Najstrašniji deo njenog tizera jeste ogromna kosa prstenastog oblika, koju drži u ruci. Njena zvanična titula je ’’Empress of the Elements’’. U videu možemo videti da ima mogućnost da upravlja terenom na neobičan način. Može da upravlja i samom zemljom, ali i onim što je prekriva – nešto slično poput Taliyahe i Iverna.

Tokom prve najave, Riot je izjavio da će moći da kontroliše svoju okolinu pametnim i inovativnim načinima. Takođe je izdato upozorenje: ’’Klonite se zidova!’’. Moraćemo da se strpimo još neko vreme, pre nego što dobijemo prve informacije o njenim magijama. Za sada Quiyana deluje i te kako primamljivo.

Ixaocan – ime je novog egzotičnog područja Runeterre, koji do sada nije bio istražen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: