TasteLess potpisao za ASUS ROG ELITE

ASUS ROG ELITE potpisao je poznatog domaćeg suport igrača – Igora ’’TasteLess’’ Radusinovića, pre početka pete sezone regionalne Esport Balkan Lige. Organizacija je nedavno izgubila svog glavnog igrača postave – Aleksu ’’ DoubleAiM’’ Stankovića, koji je prešao u Crvenu Zvezdu.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Nedelja, 02.06.2019.

17:48

TasteLess potpisao za ASUS ROG ELITE

Izvor: RUR Esports

TasteLess je jedan od najpoznatijih League of Legends igrača na ovim prostorima, a svoju profesionalnu karijeru započeo je 2016. godine, kada je igrao za ekipu Instinct Esports. Bio je član srpske League of Legends postave koja je 2017. godine osvojila drugo mesto na IeSF – Svetskom Esport šampionatu.

Iste godine je sa ekipom Kliktech osvojio i tutulu šampiona prve sezone EBL-a. Iako je važio za jednog od najperspektivnijih domaćih igrača, TasteLess je menjao mnogo ekipa u narednim godinama, ali nije uspeo da zabeleži neki ogroman uspeh.

Uprkos slabijim rezultatima u poslednje vreme, TasteLess kaže da nikako ne želi da odustane i da i dalje ima velike planove za svoju karijeru. Smatra da je kvalitetan igrač, ali da je u potrazi za timom u kom će pokazati svoj pun potencijal.

ASUS još uvek nije objavio svoj kompletan sastav za predstojeću sezonu EBL-a, ali je TasteLess definitivno veliko pojačanje. Kvalifikacije su već u toku, dok regularni deo sezone počinje 24. juna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: