TSM: Grig i Akaadian deliće mesto u startnoj postavi

Nakon što se već duže vremena bori sa povredom ručnog zgloba, Džonatan ’’Grig’’ Armao vraća se u startnu postavu TSM-a, uoči letnjeg dela LCS sezone. On i dosadašnji džangler ekipe – Metju ’’Akaadian’’ Higinbotam, biće obojica na ovoj poziciji.

Izvor: Nepenthe RUR

Ponedeljak, 27.05.2019.

19:37

TSM: Grig i Akaadian deliće mesto u startnoj postavi

Izvor: RUR Esports

TSM je potpisao i novog džanglera za Academy ekipu – Mingji ’’Spica’’ Lua, koji je relativno nova na profesionalnoj League of Legends sceni. Do sada je igrao smao za Echo Fox Academy tim tokom jula 2018. godine. On će se priduržiti TSM-u nakon što završi poslednju godinu srednje škole.

Grig je zapravo bio prvi odabir ekipe za prolećnu sezonu LCS lige. Ipak, pre početka, počeo je da oseća bolove u zglobu šake, koji su se vremenom pogoršavali. Akaadian je stoga promovisan u džanglera startne petorke, dok je Gabrijel ’’Fanatiik’’ Sausje potpisan kao kratkoročna izmena za Academy tim.

Prolećni split je bio poprilično nekonzistentan za TSM. Tokom prve polovine su izuzetno loše izgledali, ali je petorka pronašla svoju igru do kraja regularnog dela i plasirala se u plej-of. Nakon što su dogurali i do samog finala, izgubili su od Team Liquida u neizvesnoj best of 5 seriji rezultatom 3 – 2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: