DoubleAiM je novi džangler Crvena Zvezda Esports tima

Crvena Zvezda Esports je juče na svom Instagram profili najavila da stiže novo pojačanje u redove League of Legends ekipe. Danas smo dobili zvaničnu informaciju o kome se radi. Najnoviji član Zvezdine petorke je legendarni džangler Aleksa ’’DoubleAiM’’ Stanković, koji je prethodne četiri sezone igrao za ekipu ASUS ROG ELITE.

Izvor: Nepenthe RUR

Sreda, 22.05.2019.

17:45

DoubleAiM je novi džangler Crvena Zvezda Esports tima

Izvor: RUR Esports

CZV Esports je prethodne dve sezone Esport Balkan Lige dolazio da velikog finala, ali oba puta su poklekli u finalnim okršajima. Jednom upravo protiv Aleksine bivše ekipe ASUS, a drugi put protiv bugarskog sastava Random5.

DoubleAiM je jedan od najpopularnijih i najkvalitetnijih igrača na ovim prostorima, a i šire. Svoju profesionalnu karijeru je započeo 2015. godine, a već naredne je prešao u rusku ekipu Vaevictis Esports, koja se nadmeće u okviru LCL lige, gde su u prolećnom delu sezone osvojili drugo mesto. Veliki korak napravio je 2017. godine, kada se pridružio jednoj od najpoznatijih svetskih esport otganizacija – Natus Vincere.

Ipak, DoubleAiM odlučuje da se vrati u Srbiju i igra na domaćen terenu, gde je sa ASUS-om proveo četiri sezone. Osvajali su titule šampiona EBL, kao i ESL A1 Adria lige. Petu sezonu EBL-a, DoubleAiM igraće u crveno-belom dresu i možda je on upravo bio karika koja je nedostajala ekipi da stigne do prve titule.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: