Po prvi put od izlaska – bafovano 18 Hearthstone karata!

Juče su nam stigle vesti o prvim nerfovima u toku ovog ciklusa Hearthstone ekspanzije, da su 4 ključne Rogue karte nerfovane kako bi klasa makar malo oslabila.

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Sreda, 22.05.2019.

16:55

Po prvi put od izlaska – bafovano 18 Hearthstone karata!

Izvor: RUR Esports

Ali to je bila mala stvar, jer verovali ili ne, po prvi put u još od vremena bete, Hearthstone dobija bafove karata! I to ne par, nego čak 18 karata će biti bafovano, sve iz The Boomsday Project seta, po svaku klasu za dve.

Promene variraju od smanjivanja cene do povećavanja statsa, i svakako čine da sada skoro 80% ovih promenjenih karata budu makar igrive.

Zaista neverovatna stvar i presedan u Hearthstoneu, veoma hrabar potez kakav do sada nismo videli, i jedva čekamo da vidimo kako će sve ovo da utiče na metu.

Pored bafova, koje možete videti ispod, stiže nam i potpuno nova legendarna karta – SN1P-SN4P! Najbolje od svega, možete je dobiti besplatno od 3. juna do 1. jula, koliko traje Rise of the Mech događaj.

Detaljnu listu svih bafova, pogledajte na zvaničnom blogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: