Sjajan start domaće ekipe na DreamHacku u Turu

Danas je zvanično počeo CS:GO turnir DreaHack Open serije, na kojem je domaća ekipa Valiance&CO savršenim startom obezbedila plasman u plej-of fazu. Oni si u grupi A razvalili Windigo i Mousesports, što im je osiguralo prvu poziciju.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Petak, 17.05.2019.

21:14

Sjajan start domaće ekipe na DreamHacku u Turu

Izvor: RUR Esports

Prva na redu bila je bugarska ekipa Windigo, sa kojom su se sastali na Miražu. Od samog starta, Valiance je bio ubedljiv, a prvo poluvreme ove mape, ostaće upamćeno po besprekornoj igri Nemanje ”huNter” Kovača, koji je okršaj završio sa fenomenlanim skorom od 33-10. Domaća ekipa je na kraju slavila rezultatom 16-5, pa je na red došao Mousesports.

Duel sa Mouzom, koji je bio favorit, odlučivao je ko će biti prvi u grupi A. Igrao se Dust 2, a naša ekipa ih je počistila rezultatom 16-5. Ovoga puta cela petorka je odigrala na visokom nivou i zasluženo će se prekosutra boriti za veliki trofej.

Što se tiče grupe B, AVANGAR je takođe osigurao plasman u polufinale, dok će se G2, French Frogs i Ghost boriti za preostalo mesto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: