Team Secret osigurao plasman na Major; Liquid i dalje u igri

Danas se nastavila borba za poslednji Dota 2 Major, koji će EPICENTER održati u glavnom gradu Rusije. Team Secret je jedini iz Evrope, koji je do sada osigurao svoj plasman, dok će se svi ostali favorit morati još da se bore za preostala dva mesta, koje vode na veliki turnir.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Petak, 17.05.2019.

01:56

Team Secret osigurao plasman na Major; Liquid i dalje u igri

Izvor: RUR Esports

Team Secret je nastavio svoju sjajnu formu, pa se sa 6 pobeda i jednim porazom, nalaze na prvom mestu u grupi, koje direktno vodi na Major u Moskvi.

OG je nakon sjajnog starta, izgubio dva od poslednja 3 meča, zbog čega su pali na treću poziciju sa skorom 5-2, što je isto kao i drugoplasirani NIP, koji isped OG-a zbog pobede u međusobnom duelu.

Preostale dve ekipe, koje su uspele da nastave borbu za učešće na Majoru su Team Liquid i Alliance. Vicešampion Majora u Parizu, danas se našao na korak od ispadanja, ali pobedom nad Aachen City Esportsom u tajbrejku, imaće još jednu priliku. U sličnoj situciji našao se i Alliance, koji je takođe morao da savlada ACE, ali se oni na kraju ipak nalaze na mestu iznad Liquida, zbog pobede u međusobnom duelu.

Sutra će se u plej-ofu sastati četiri pomenute ekipe, koje će se boriti za preostala dva mesta, koja vodi direktno na Major. Ukoliko neko ne uspe da se plasira u Moskvu, imaće još jednu priliku, a to je Minor, koji će se održati u Kijevu. Takođe, ovo će biti prvi Minor, koji šalje dva učesnika na Major, umesto jednog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: