MSI: Invictus Gaming odabrao Team Liquid za protivnika u polufinalu

Nakon pet uzbudljivih dana grupne faze Mid Season Invitationala, konačno nam se bliži završnica. Šest ekipa se borilo za nokaut fazu, ali četiri najbolje su prošle u završnicu. Invictus Gaming, Sk Telecom T1, G2 Esports i Team Liquid, putuju u Tajpej, gde će ćemo dobit najbolju League of Legends ekipu na svetu.

Izvor: Nepenthe RUR

Sreda, 15.05.2019.

17:16

MSI: Invictus Gaming odabrao Team Liquid za protivnika u polufinalu

Izvor: RUR Esports

Prvoplasirani Invictus Gaming je juče posle završetka mečeva, odabrao Team Liquid za svog protivnika u polufinalu, koje je zakazano za 17. maj,. Drugi par čine korejsi SK Telecom T1 i evropski G2 Esports, koji će odmeriti snage 18. maja. Veliko finale zakazano je za nedelju, 19. maj.

Invictus je pokazao izuzetnu igru do sada, završivši grupnu fazu skorom 9 – 1. Jedini poraz im je naneo SS Telecom T1, u jučerašnjem poslednjem meču. Team Liquid je imao vrlo haotičnu grupnu fazu, gde su uspeli da savladaju Flash Wolves i Phong Vu Buffalo. Iako su poslednjeg dana uspeli da nadigraju G2 Esports, i dalje su autsajderi u ovom meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: