Neo potpisao za Faze Clan; AdreN napušta organizaciju

Legenda Counter Strike scene, Filip ”Neo” Kubski, danas je predstavljen kao novi igrač Faze Clana, gde će preuzeti ulogu IGL-a od Nikole ”Niko” Kovača.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Ponedeljak, 13.05.2019.

19:02

Neo potpisao za Faze Clan; AdreN napušta organizaciju

Izvor: RUR Esports

Na iznenađenje svih, jedan od igrača sa najdužim stažom, pojačaće jednu od najboljih ekipa na svetu, koja već neko vreme ne usepva da pronađe adekvatnog vođu. Veteran će sada preuzeti ulogu IGL-a, koja je pripala Niku, onog trenutka, kada je Karrigan napustio aktivan sastav.

Neo će se nakon skoro šest meseci pauze, konačno vratiti profesionalnoj CS:GO sceni. Kao što je većini fanova ove igre poznato, Poljak je bio jedan od najboljih igrača svih vremena stare, CS 1.6 verzije. Od 2014. godine postao je član Virtus Pro-a, jednog od najpoznatijih CS:GO sastava svih vremena, sa kojima je osvojio veliki broj trofeja i ESL Major u Katovicama 2014. godine.

Neo u Faze dolazi na probni period, pa nam sada ostaje da vidimo, da li će njegovo poznavanje igre, poboljšati kvalitet ove petorke, koja u poslednje vreme definitvno igra ispod svog standarda. Ovaj potez jeste iznenadio mnoge, s obzirom na formu u kojoj je Neo bio na kraju svoje karijere u Virtus Pro-u. Ipak, ovom sastavu nije problem fire-power, već dobar vođa, a to je nešto što Niko definitvno ne bi trebao da bude, s obzirom da je najbolji igrač u ovom sastavu.

Za AdreN-a ovo znači da će krenuti u potragu za novim sastavom, baš sada, kada su konačno rezutlati Faze-a počeli malo da se popravljaju. Iako niko ne osporava kvaliteta Kazahstanca, on nije bio ono što je potrebno Faze-u da se takmiči sa najboljim ekipama na svetu.

Neo će već danas imati priliku da se predstavi u novim bojama, kada bude igrao meč kvalifikacija za ESC i to baš protiv svog bivšeg tima. Ne propustite taj meč, koji počinje oko 17:00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: