MSI: Invictus Gaming pregazio SKTT1 za manje od 16 minuta

Drugog dana Mid Season Invitational-a, za kraj je ostavljen veliki okršaj između aktuelnih šampiona sveta – Invictus Gaminga i velikog Sk Telecoma T1. Ono što je šokiralo sve redom, jeste činjenica da je IG za svega 15 minuta i 57 sekundi, apsolutno slomio SKT, što je za 5 minuta brže od dosadašnjeg svetskog rekorda za najbži profesionalni League of Legends gejm.

Izvor: Nepenthe RUR

Subota, 11.05.2019.

15:28

MSI: Invictus Gaming pregazio SKTT1 za manje od 16 minuta

Izvor: RUR Esports

Korejske legende su se odlučile za Sona-Taric bot lejn, što se ispostavilo da je ključna greška. IG je kao dogovor draftovao Dravena i Nautilusa, izuzetno agresivan duo, koji je potpuno izdominirao. Partija je od starta bila vrlo dinamična, kada je first blood pao već u prvom minutu za SKT, ali su Kinezi odmah odgovorili kilom.

Invictus, koji je poznat po izuzetno agresivnom stilu igre i koji po statistici ima kilova gotovo koliko ima i minuta u partiji, dominantno je startovao. Njihov džangler – Ning, koji nas je iznenadio sa Camille, harao je mapom i pravio pikove na sve strane. IG jeo konstantno otvarao mapu, dok je SKT bio potpuno nemoćan. Legendarni mid lejner SKT-a – Faker, umirao je iznova i iznova, što nikako ne liči na njega.

Ovo je svakako istorijski uspeh za sjajni Invictus Gaming, koji je još jednom pokazao zašto su prošle godine osvojili titulu najboljih na svetu. Trenutnim rezultatom 4 – 0, a naročito nakon ove partije, mogu bezbrižno da se pripremaju za naredni dan takmičenja. SK Telecom će morati da preispita svoju igru, obzirom da su trenutno na trećoj poziciji sa rezultatom 2 – 2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: