MSI: Team Liquid završava prvi dan sa dve poebede

Severnoamerički LCS šampioni – Team Liquid, uspešno su završili prvi dan Mid Season Invitationala, nakon što su zabeležili još jednu pobedu, ovog puta protiv domaće ekipe Phong Vu Buffalo. Odlučili su se za Sona – Taric bot lejne, što su PVB pokušali da kanteruju sa Varus – Lux kombinacijom. Iako su domaćini uzeli first blood nad Doubleliftom, Liquid je većinom partije diktirao tempo.

Izvor: Nepenthe RUR

Subota, 11.05.2019.

00:35

MSI: Team Liquid završava prvi dan sa dve poebede

Izvor: RUR Esports

Za razliku od prve današnje partije, Xmithie je bio mnogo efikasniji u džungli, što se odrazilo pozitivno na Liquidove solo lejnere. Nakon što je dobio genk na mid lejnu, Jensen je kroz nekoliko minuta, napravio solo kil sa Akali, nad Naulom, koji je pilotirao Sylasom. Liquid u nastavku uzima Infernala i u timfajtu gotovo čisti PVB.

U narednih nekoliko minuta TL kreće na Barona, gde su Phong Vu bezuspešno pokušali da ih zasutave. Usledilo je otvaranje mape za Liquid, prvo na mid lejnu, a zatim i na bot strani. U poslednjem pokušaju da se odbrane, PVB forsira timfajt, u kom ih je Liquid na kraju ejsovao, što je dovelo do kraja partije.

Pored Jensena, koji je bio sjajan na Akali, Team Liquid je pokazao odličnu timsku igru i ove godine imaju zasita veliku šansu da se pokažu na internacionalnoj sceni. Sutra ih očekuju teški mečevi, jer se sastaju sa G2 Esportsom i trenutnim šampionima sveta – Invictus Gamingom. Phong Vu Buffalo svakako ne treba otpisati još, iako su izgubili obe partije prvog dana. Činjenica da su ranije danas poprilično namučili Invictus Gaming, ukazuje da će ansatvak grupne faze biti i te kako interesantan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: