Virtus Pro i ViCi Gaming eliminsani sa Dota 2 Majora

Polako se približavamo završnici Dota 2 Majora u Disneylandu, a u dva eliminaciona meča, koja su se odigrala danas, napustili su nas Virtus Pro i ViCi Gaming, dve ekipe, koje su već osvajale Major turnire u tekućoj sezoni.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Petak, 10.05.2019.

18:22

Virtus Pro i ViCi Gaming eliminsani sa Dota 2 Majora

Izvor: RUR Esports

Virtus Pro je ekipa, koja je u prethodnih par navrata uspela da nadigra PSG.LGD, ali kineska ekipa je danas ipak prikazala drastično bolju igru. U prvom meču, LGD je uspostavio vodstvo u ranoj fazi partije i nikako nisu dozvolili protivnicima da se vrate. Iako su Noone na Stormu trudio da kupi svojoj ekipi vreme da se vrati u meč, sjajni Ame i Maybe to nikako nisu dozvolili.

Druga partija donela nam je mnogo neizvesniji okršaj dve vrunske ekipe. Virtus Pro je ovaj put bolje startovao, pa su se oko 15og minuta našli u prednosti od 4k golda. U tom trenutku timske borbe počinju da idu u korsti kineske ekipe, nakon što je VP napravio par grešaka, što čini Ameovu Drow sve jačom. Tada sjajni potezi Ramzesa na Ursi, vraćaju Virtus Pro u meč, koji ponovo dolazi u veliku novčanu prednsot. Kontrolisali su meč, polako rušili protivničku bazi, ali jedan neoprezan timfajt u bazi kineske ekipe, donosi veliki preokret LGD-u, koji u jednom napadu uspeva da sruši protiviničku bazu.

Za VP ovo je definitvno najlošiji rezultat u sezoni, ali to nečće biti toliko važno, pošto su oni već obezbedili plasman na The International.

Nakon VP-a i LGD-a, na scenu izašli su ViCi Gaming i Team Liquid. Šampion prethodnog Majora u ovaj duel ušao je silovito. U prvoj partiji su razvalili Liquid, koji nikako nije pronašao način da zaustavi Ori-a na Meduzi i Paparazi-a na Monkey Kingu. Team Liquid je ipak bio odlučan da konačno napravi značajniji rezultat na ovogodišnjim Majorima, pa su ubrzo krenuli da uzimaju stvari u svoje ruke. Iako su po kilovima bile izjednačene ekipe, Liquid je ceo meč držao veliku gold razliku. Na kraju im je trebalo 55 minuta da rasture dobru odbranu Kineza i odnesu ovaj okršaj u odlučujuću partiju. ViCi je odlučio da ponovo odigra agresivno, kao što su to uradili u prvom meču. Napravili su veliku net worth razliku, ali nikako nisu mogli da probiju high ground protiv Miracleove Meduze, koja je vremenom postajala sve jača. Liquid je čekao svoju priliku, koju su u 35om minutu iskorstili, tako što su krenuli kroz mideljn ignorišući protivničke barake, porušili su tron.

Ovim rezultatom Liquid je eliminisao ViCi, a sutradan će se sastati sa poraženim iz duela Team Secret i OG.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: