Legendarni Darshan napušta CLG

Nakon četiri i po godine provedene u CLG-ju, veteran i top lejner Daršan ’’Darshan’’ Upadjaja, napustio je organizaciju, pre početka letnje sezone LCS lige. ’’Imali smo odlično iskustvo i želimo ti sve najbolje u budućnosti’’, napisala je organizacija na svom tviter nalogu. Pored toga, CLG je objavio i video za oproštaj, u kom se pojavljuju članovi ekipe i AD keri Trevor ’’Stixxay’’ Hejs. Darshan je objavio na svom Tviteru da je sada free agent i da je voljan da igra na bilo kojoj poziciji i u bilo kojoj regiji.

Izvor: Nepenthe RUR

Sreda, 08.05.2019.

14:46

Legendarni Darshan napušta CLG

Izvor: RUR Esports

Prvi put se pridružio CLG-ju pre početka prolećne sezone LCS lige 2015. godine. Tokom njegovog boravka u ekipi, CLG je osvojio dve titule LCS šampiona i domogao se finala 2016 MSI-a, što je i dalje najbolji uspeh Severne Amerike na internacionalnoj sceni. Glasine šire da će se organizaciji pridružiti top lejner turskog 1907 Fenerbahcea – Kim ’’Ruin’’Hjong-min, ali on je i dalje pod ugovorom.

CLG još uvek nije dao zvaničnu izjavu povodom dolaska Ruina.

Klik

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: