Dendi se razišao sa Tigrovima

Dendijev kratak boravak u jugoistočnoj Aziji se danas zvanično završio, pošto su on i Xepher napustili sastav Tigers-a.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 23.04.2019.

19:15

Dendi se razišao sa Tigrovima

Izvor: RUR Esports

Dendi, koji je i dalje pod ugovorom Na’Vi-a, Tigrovima se pridružio u januaru ove godine, kada je ekipa bila u veoma lošoj seriji. Njegov dolazak je bio pravo iznenađenje, pošto Danil nije odigrao ni jedan profesionalan meč prethodno u ovoj sezoni. Očekivalo se da će doneti nešto novo u ekipu, ali sada tačno 3 meseca od tada, vidimo da ekipa Tigers nije napredovala, zvog čega su se razišli sa legendarnim igračem.

Sezona je za Tigrove sjajno počela, pošto su osvojili prvi Majnor, pomoću kojeg su se plasirali na Major u Kuala Lumpuru. Nakon toga sve je krenulo nizbrdo, a velike promene u sastavu se nisu isplatile.

Organizacija je sada primorana da napravi nove izmene, što ovoga puta znači da će se Dendi vratiti u Evropu. On se zahvalio Tigrovima što su ga pozvali da ih predstavlja, ali je takođe priznao da rezultati nisu bili zadovoljavajući.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: