Sc2: Mladi Reynor osvojio WCS Winter Europe, prvu veliku titulu

Sinoć je završen prvi deo sezone ovogodišnjeg StarCraft 2 World Championship Series, mečevima plej-ofa WCS Winter Europe.

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Ponedeljak, 08.04.2019.

18:06

Sc2: Mladi Reynor osvojio WCS Winter Europe, prvu veliku titulu

Izvor: RUR Esports

Do velikog finala su stigli aktuelni prvak sveta Serral i mlada italijanska nada, šesnaestogodišnji Reynor. Serral je i dalje jedan od najboljih igrača na svetu, forma mu nije opala, ali su nekako za dlaku krenule da mu izmiču titule ove godine. Najpre je u velikom finalu WESG izgubio od Innovationa, u zaista nevrovatnom bo7 finalu, a zatim je istu sudbinu doživeo i sinoć, kada mu je merak uzeo i mladi Italijan rezultatom 4-3.

Meč je bio zaista neverovatam i obavezeno vam preporučujemo da pogledate sve partije ukoliko već niste, tako da vam nećemo otkrivati detalje, ali ćemo podeliti sa vama završnicu poslednjeg meča onako kako je viđena na zvaničnom italijanskom strimu, kako biste uživali u potpunoj eksploziji radosti italijanskih kastera, koji nisu mogli da sakriju sreću i oduševljenje pobedom njihovog mladog zemljaka.

Reynoru je pobeda donela 12 000 dolara, kao i 1600 WSC poena, dok je Serralu otišlo 8000 dolara i 1100 WCS poena. Treće i četvrto mesto su uzeli HeRoMaRinE i PtitDrogo, zaradivši 6, odnosno 5 000 dolara i po 857/775 WSC poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: