PUBG dobija remastere mapa

Pre par dana se pojavila fotografija koja govori o povećanom broju dodatih zgrada na Erangel, čime igrači i nisu bili preterano zadovoljni, iako se radi o test verziji, a sada je PUBG korporacija rešila da pruži nešto više detalja.

Izvor: Milan Jankoviæ RUR

Petak, 08.03.2019.

17:37

PUBG dobija remastere mapa

Izvor: RUR Esports

Te promene dolaze kao deo kampanje u kojoj će developeri izraditi remastere mapa u igri, s tim što je Erangel prva, a slično očekuje i ostale mape samo kasnijeg datuma.

Ova objava dolazi prvobitno kako bi se ublažila reakcija igrača koji i nisu baš presrećni inicijalnim promenama, pa tako developeri obećavaju da će valjano testirati sve pre puštanja novina na live servere, kao i da će obratiti pažnju na povećanju loot-a koji se može pronaći na mapi.

Nadamo se da će developeri poraditi na ovim promenama, pošto se javlja problem sa dodavanjem velikog broja zgrada u kojima je još teže naći oružje i opremu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: