Riot obećava balansiranije heroje u budućnosti

Riot Games je napokon priznao ono na šta se većina igrača već godinama unazad žali. Činjenica je da su neki heroji jednostavno prejaki, odnosno da imaju malo ili čak ni jednu slabu tačku. Ovo izuzetno frustrira igrače, jer ostavlja minimalno prostora za nadigravanje protivnika. Zbog toga se javlja i problem balansiranja upravo takvih šampiona, jer ih Riot u većini slučajeva potpuno uništi ili samo neprimetno nerfuje.

Izvor: Nepenthe RUR

Petak, 08.02.2019.

16:10

Riot obećava balansiranije heroje u budućnosti

Izvor: RUR Esport

Takav slučaj je bio na primer sa Ireliom i Aatroxom tokom cele prethodne godine. Ova dva heroja su se po winrateu zavidno izdigli u odnosu na ostale na svojim lejnovima, te smo ih čak vićali i na mid lejnu. Jučerašnji peč doneo je velike nerfove, što se drastično odrazilo na njihov novi procenat pobeđenih partija.

Riot međutim u zvaničnoj izjavi kaže da će svi budući heroji imati očiglednu slabost, ili protiv određene grupe šampiona ili određene mehanike (npr. crowd control, lečenje i slično). Razvojni tim se nada da će ih to učiniti jednakim u odnosu na stare heroje, što je u potpunom kontrastu od onoga što smo do sada imali priliku da vidimo.

Nekoliko novih heroja i značajnijih apdejtova najavljeni su za ovu godinu. Spisak uključuje Kayle, Morganu, Mordekaisera i par sasvim novih šampiona. Ukoliko riot ispuni svoje obećanje, a nadamo se da hoće, niko od njih ne bi trebo da bude znatno snažniji u odnosu na ostatak stanovnika Runeterre

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: