Palite traktore! Stiže Farming Simulator esports liga

Sa početkom 2019. godine većina se pita koja će to igra iznedriti kao popularni esports naslov i privući dosta pažnje i verovatno niko nije očekivao da će jedna od njih biti Farming Simulator.

Izvor: Milan Jankoviæ RUR

Sreda, 23.01.2019.

23:48

Palite traktore! Stiže Farming Simulator esports liga

Studio Giant Software je predstavio Farming Simulator ligu sa nagradnim fondom od čak 250,000 evra. Ovde će se takmičiti 10 za titulu najboljih farmera, ali trenutno nije u potpunosti poznato kako će funkcionisati samo takmičenje i koje će zadatke imati ovi virtuelni farmeri, ali se zna da će to funkcionisati putem 3v3 moda koji se prvi put nedavno pojavio sa Farming Simulator 19, i da će jedan od zadataka biti sakupljanje baliranog sena.

Sa nestrpljenjem očekujemo početak ove lige i da vidimo kakvo će poljoprivredno umeće pokazati igrači, a nadamo se da će ovo uroditi plodom i da ćemo nadalje viđati još takmičenja ovog tipa.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: