Cloud9 u novom “odelu” – Puma je postala zvanična odeća organizacije

Kao što u tradicionalnom sportu imamo brendove odeće koji oblače timove, tako iz dana u dan i u esportu ovo postaje važan deo sponzorskog pula jednog tima.

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Utorak, 15.01.2019.

17:50

Cloud9 u novom “odelu” – Puma je postala zvanična odeća organizacije

Svoj prvi prodor na polje esporta ove nedelje objavila je i čuvena Puma, koja će oblačiti igrače Cloud9. Oni će se pobrinuti i za njihov zvanični izgled na nastupima, ali i za njihovo svakodnevno oblačenje u kampovima, timskim kućama i u životu van esporta.

Ujedno, obezbediće posebnu kolekciju i za sve članove organizacije i stručnog štaba iza takmičara.

Met Šo, direktor digitalnog marketinga Pume, je za ovu priliku kazao da im ovo omogućava da uđu na onoj prostor koji “klinci danas vole, i na taj način naš brend pomera savremenu kulturu napred, i u tome nam Cloud9 savršeno pomaže”.

Finansijski i drugi detalji ugovora nisu obelodanjeni, ali se zasada ovo drži samo kao “probni” period koji će obuhvatiti prvu polusezonu, no velike su šanse da postane dugogodišnji, ukoliko obe strane iz njega izađu zadovoljne.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: