12 profesionalnih igrača banovano iz PUBG zbog varanja

Već je svima dobro poznato da PUBG korporacija vodi oštru borbu protiv varalica u PUBG, sa milionskim brojem banovanih naloga i hapšenjem onih koji ih proizvode.

Izvor: Milan Jankoviæ RUR

Četvrtak, 10.01.2019.

18:38

12 profesionalnih igrača banovano iz PUBG zbog varanja

Do sada su to uglavnom bili obični igrači o kojima se nije znalo mnogo sem da su drugima ometali uživanje u igri. Sada je PUBG Corp rešio da napravi čistku i na profesionalnoj sceni.

Developeri su inspekcijom koja je počela u decembru prošle godine uhvatili nekolicinu pro igrača zbog varanja, a sada je otkriveno još profesionalnih 12 igrača koji su koristili nedozvoljena sredstva tokom igranja, za šta ih očekuju višegodišnje zabrane igranja na profesionalnim takmičenjima.

Kako prenosi PCGamer, 6 igrača koji su varali tokom kompetitivnog igranja dobija zabranu igranja od 3 godine, dok čevoricu koji su prekršili pravila u nekompetitivnim mečevima očekuje dve godine zabrane. Ostali igrači su dobili zabrane ne zbog upotrebe sredstava, već zato što su znali da njihovi saigrači varaju.

Ovo nije kraj banovanju i čišćenju pro scene, a developeri najavljuju i da će pre svakog zvaničnog PUBG takmičenja sprovesti opširnu kontrolu nad igračima kako bi otkrili varalice na vreme.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: