Riot golica maštu tizer slikama novog LoL heroja

Riot je izgleda bliže izbacivanju novog heroja nego što smo inače mislili, sudeći po najnovijim konceptualnim slikama koje su objavljlene na zvaničnom Lore stranicama League of Legends.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Subota, 05.01.2019.

18:46

Riot golica maštu tizer slikama novog LoL heroja

Sve slike se dešavaju u regionu Demacia, po kojima set od četiri nove slike nosi naziv “Vizije Demacije”. Na jednoj od njih vidimo senovitu figuru kako sedi na tronu, sa dugačkim zlatnim lancima u rukama, dok na drugim slikama tim istim lancima vezuje heroje, poput Lux i Garen.

Za sada nemamo nikakvih drugih informacija, mada je očigledno da će njegov izgled i veštine biti vezane za upotrebu ovih lanaca, tako da jedva čekamo da vidimo šta nam to novo Riot donosi.

Sve četiri pomenute slike možete videti na ovom linku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: