Koje video igre su trenutno najprodavanije na Steamu

Već nekoliko dana traje velika rasprodaja na Steam-u, pa smo pogledali koji naslovi se najbolje prodaju.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 26.12.2018.

17:20

Koje video igre su trenutno najprodavanije na Steamu

Kao što je i očekivano, najigranija igra na Steamu vodi i na ovoj listi. Popularni PUBG možete nabaviti po 33% manoj ceni, koja onda iznosi 19,99€.

Na drugom mestu se nalazi GTA V, što je možda i pomalo čudno, s obzirom da se ova igra pojavila još 2015. godine, ali kada njena cena iznosi samo 14,99€, mnogi ljudi ne žele da propuste ovakvu šansu.

Na trećem mestu nalazi se Monster Hunter World, igra koja je izašla u avgustu ove godine. Naslov koji ima dosta promenljive ocene i dalje stoji na relativno visokom glasu, pa sa svojom 34% manjoj ceni, nije čudno što se nalazi na ovako visokoj poziciji. Igru možete kupiti po ceni od 39.59€.

Popularna simulacija Football Manager se kao i uvek, kada su velika sniženja nalazi na dosta visokom mestu. Iako je ovu igru moguće nabaviti po znatno manjim cenama pre izlaska, ona se takođe prodaje u velikom broju i tokom novogodišnjih praznika. Ovu igru na Steamu možete preuzeti sada po ceni od 41€.

Popularni Rainbow Six Siege trenutno možete preuzeti po ceni od 8,99€ , pa ako želite da isprobate ovaj taktički šuter, sada je pravo vreme.

Ukoliko vas zanimaju naslovi jeftiniji od 5€, na toj listi možete naći sjajan izbor kvalitetnih video igara, kao što su: Fallout 3, Euro Truck Simulator 2, Left 4 Dead, Age of Empires II HD, Bioshock, Portal i mnogi drugi.

Kako ste vi zadovoljni ovom rasprodajom i da li ste bili u prilici da pazarite neku novu video igru?

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: