Poznati strimer shroud je sklopio partnerstvo sa Heavy Metal bendom

PUBG i Fortnite strimer Majkl ”Shroud” Gžešiek je započeo saradnju sa frontmenom heavy metal benda Trivium, kako bi napravili pesmu za strim.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 25.12.2018.

22:54

Poznati strimer shroud je sklopio partnerstvo sa Heavy Metal bendom

Shroud je nekada bio profesionalnci CS:GO igrač, ali nakon što je završio svoju karijeru, postao je jedan od najpopularnijih twitch strimera. Njegovo znanje iz CS:GO preneo je i na ostale Battle Royal naslove, pa nije ni čudo što ga smatraju za jednog od najboljih PUBG igrača.

Trivium je bend koji je osnovan 1999. godine, do sada su snimili osam albuma, od čega je poslednji objavljen prošle godine, a prodat je u preko milion primeraka. Gitarista i pevač ovog benda Met Hifi je odlučio da započne saradnju sa popularnim strimerom iz Kanade, pa mu je napravio pesmu za njegove buduće strimove i klipove. Met, koji inače i sam strimuje, izjavio je da je bio oduševljen što je imao priliku da radi na ovom projektu, a pesmu koju je okačio na svom YouTube kanalu možete poslušati ispod na linku. Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: