Hearthstone: Blankieh pobednik trećeg Games.CON-a!

I ove godine u RUR Blizzard Areni jedan od najvećih i najposećenijih turnira bio je upravo onaj u popularnoj kartičnoj igri Hearthstone.

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Sreda, 05.12.2018.

16:05

Hearthstone: Blankieh pobednik trećeg Games.CON-a!

Prijavilo se skoro 50 takmičara, tako da smo najpre igrali grupnu fazu i zatim Top 16 plej-of. Veliki broj uzbudljivih mečeva sa puno preokreta i pre svega odlični mečevi na samom strimu koji su prenosili Uber, Nesha i HotGirl, učinio je ovaj Hearthstone turnir jednim od najboljih do sada u regionu, zajedno sa prepunim gledalištem u Blizzard areni koja je uživo pratila mečeve.

Na kraju, do finala su došla dva igrača sa Even Paladinima, špilom koji nije bio toliko popularan na turniru, ali se ipak našao u finalu. Blankieh i Giwe su pružili odlične partije i svako je jednako zaslužio da ode kući kao šampion, ali je na kraju Blankieh ipak zasluženo odneo pobedu, odličnom i strpljlivom igrom, ali i dobro pripremljenim lajnapom koji je dominirao na turniru.

Glavni hit finala jeste svakako Rush Warrior koji je poneo šampion Blankieh i koji mu je bio prosto nezaustavljiv tog dana i koji ga je i proslavio, i biće zanimljivo videti kako će ovaj špil raditi sada u novoj meti, kada je dobio neke nove alate.

Mi čestitamo pobedniku i svim ostalim učesnicima, te nam ostaje samo da se nadamo da ćemo u narednoj godini doći sa još većim i boljim turnirima!

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

22 h

Podeli: