Organizacija G2 predstavila novu ekipu

Danima se spekulisalo o tome kako će midlejner Fnatica Rasmus ”Caps” Vinter preći u redove G2-a, dok će Luka ”Perkz” Perković preuzeti ulogu ADC-a. Oko 18:00 časova po našem vremenu organizacija je stavila tačku na sve spekulacije okačivši video klip u kojem je predstavila nove igrače.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Petak, 30.11.2018.

00:19

Organizacija G2 predstavila novu ekipu

Najveća promena za ovaj sastav će definitvno biti na botlejnu. Hjarnan i Wadid su i zvanično napustili ekipu, a na njihovo mesto prelazi dugogodišnja zvezvda ove ekipe Perkz. On se proslavio svojim partijama na srednjem lejnu, a sada ćemo videti da li će biti isto toliko dobar i sa novom ulogom. Njegov partner na botlejnu biće bivši član Misfitsa, Mihael “Mikyx” Mele. Mikyx je prošle godine nastupao za Misfitse, a pre toga je bio član Splyca.

Caps je postao član Fnatica 2016. godine, a od tada je postao jedan od najboljih midlejnera na svetu. Ove godine Fnatic je bio dominantan tokom oba splita, a tu formu su preneli i na Worlds, gde su poraženi tek u velikom finalu od Invictus Gaminga.

Za Perkza definitvno nije bilo lako da prepusti svojju poziciju nekom drugom igraču, ali kada je ipak prihvatio da uradi tako nešto, znamo da je G2 doveo vrhunskog midlejnera. Sastav G2-a je nakon malo lošije sezone ipak pokazao svoju pravu stranu na Worldsu, gde su poraženi u pulifnalu, a znajući njihove ciljeve, oni će sledeće sezone imati želju da se bore za najprestižniji trofej.

Oni će sad imati više od mesec dana da se spreme za novu sezonu, a sa ovakvim sastavom od njih će se očekivati da se bore i za nešto više od prvog mesta nove LEC lige.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: