LoL- Counter Logic Gaming dovodi novog midlejnera

Sada već bivši igrač Optic Gaminga midlejner Tristan ”PowerofEvil” Šrage će se pridružiti američkoj organizaciji, a zameniće Čoi-a ”Huhi” Jae-hjuna, dugogodišnjeg člana CLG-a, koji je prešao u redove 100Thievsa.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Petak, 23.11.2018.

16:17

LoL- Counter Logic Gaming dovodi novog midlejnera

Ovo će biti prva promena na midlejnu koju pravi CLG još od 2015. godine, pošto je tada Huhi zamenio Pobeltera. Ove promene dolaze nakon što je CLG završio na sedmom i osmom mestu poslednja 2 splita, što je najslabiji plasman ikada za ovu ekipu.

U NA LCS-u timovi mogu imati maksimalno 2 strana igrača(Import Slot), što znači da će PowerofEvil biti jedan od tih igrača. Drugi strani igrač je jungler Kim “Reignover” Jeu-džin, koji nastupa za CLG od novembra 2017. godine.

POE nekada jedan od boljih igrača EU LCS-a, prošle godine nasupao je za Optic Gaming, koji je završio Spring split na devetom i Summer split na sedmom mestu. Iako nije blistao prošle godine, CLG je doveo pored intersovanja FlyQuesta, Fnatica, Splyca i SK Gaminga, a igrač je izrazio želju da ostane u Severnoj Americi.

Optic Gaming će naredne sezone imati cilj da osnuje jedan veoma mlad tim, s obzirom da će imati znatno manji budžet. Glavni razlozi nisu poznati, ali njihova matična kompanija Infinite Esports & Entertainment je u malom padu, pošto su u oktobru otpustili 19 radnika.

CLG još uvek nije zvanično potvrdio ovaj trasnfer, ali možemo očekivati da se ovih dana stavi tačka na isti.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: