Team Secret i EG ubedljivi za kraj prvog dana Mejdžora u Kuala Lumpuru

Završio se prvi dan Dota 2 Mejdžora u glavnom gradu Malezije, u kojem smo mogli da odgledamo sve mečeve iz grupe A i grupe B.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Petak, 09.11.2018.

19:04

Team Secret i EG ubedljivi za kraj prvog dana Mejdžora u Kuala Lumpuru

Team Secret je nastavio sjajnu formu na početku ove sezone, pa kao što je bilo i očekivano osvajač ESL One-a u Hamburgu je veoma ubedljivo slavio u svojim mečevima grupe A, pa će turnir nastaviti iz gornjeg dela žreba. Oni su savladali J.Strom i NiP rezultatom 2-0, što je bilo dovoljno za prvo mesto u grupi. Drugo mesto u gornjem delu žreba iz grupe A, zauzela je ekipa NiP, koja je pored poraza od Secreta, morala 2 puta da savlada ekipu Pain Gaming. Dve ekipe koje su zauzele treće i četvrto mesto, ipak još uvek nisu završile svoje učesće na turniru, pošto će imati još jednu šansu u donjem delu žreba, ali ovoga puta u BO1 mečevima.

U grupi B imali smo priliku da gledamo malo zanimljivije mečeve u kojima je EG nakon 2 pobede ipak obezbedio prvo mesto u grupi. Oni su savladali Team Aster i Vici Gaming, dve ekipe koje su se na kraju borile za to drugo mesto, s obizrom da je TNC Predator poražen u oba meča, oni su bili zacementirani na četvrtoj poziciji. U poslednjem meču dana satale su se 2 kineske ekipe, koje su se i skoro sastale na turniru u Hamburgu, pa kao i tamo Vici Gaming je ponovo slavio, reultatom 2-1.

Sutradan će se igrati mečevi grupe C i grupe D, ali mi svakako imamo već zakazana četiri duela. U gornjem delu žreba 11. novembra gledaćemo revanš ESL finala između Team Secreta i ViCi Gaming, što stvarno može biti veoma zanimljiv duel, u kojem obe ekipe mogu da pobede. Istog dana gledaćemo i duel TNC Predatora i Pain Gaminga, za opstanak na turniru, u kojem ako pogledamo dosadašnju formu, Pain gaming bi trebalo da izađe kao pobednik. Dan kasnije gledaćemo EG i NiP kako se bore u gornjem delu žreba i Team Aster i J.Gaming, u kojem kineska ekipa ne bi smela sebi da dozvoli poraz i rano pakovanje kofera.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: