Dobili smo finaliste najvećeg League of Legends događaja godine

Tokom vikenda gledali smo dva polufinalna meča LoL Wolrdsa 2018, ujedno i završnog turnira ove sezone. Ni jedan duel nam nije doneo mnogo uzbuđenja, pa će se 3. novembra u velikom finalu sastati Fnatic i Invictus Gaming.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Ponedeljak, 29.10.2018.

18:08

Dobili smo finaliste najvećeg League of Legends događaja godine

U subotu odigrao se prvi polufinalni meč u kojem su sastali G2 i Invictus Gaming. Mnogi su smatrali da G2 neće proći ni grupni deo takmičenja, ali oni ne samo da su tu iznenadili, oni su uspeli da savladaju i RNG, ekipu koja je bila glavni favorit za osvajanje. Nakon te pobede verovali su da će moći i korak dalje, ali poslednja ekipa sa istoka se sa time nije složila. U ovom duelu delovalo je kao da je samo jedna ekipa bila spremna za borbu. Ceo duel je bio pomalo beznadežan za fanove iz Evrope,a IG je nadigrao protivnika u svakom segmentu igre. Sva tri meča trajala su manje od pola sata, što pokazuje koliko G2 nije uspeo da zapreti ni na jednoj mapi. Rookie je nastavio da blista, pa će definitvno biti u konkurenciji za najboljeg igrača Worldsa.

U nedelju sastali su se Fnatic i Cloud 9. Još jedan duel u kojem je jedna ekipa iznenadila mnoge svojim plasmanom u polufinale, slično kao i G2, samo što je poslednja severnoamerička nada imala lakši posao u četvrtfinalnom duelu. Fnatic od početka turnira deluje fenomenalno, pa samim tim i nije veliko iznenađenje što su dogurali do samog kraja. Kao i njihov protivnik iz grupe D, Fnatic je danas bio ubedljiv, i nije prepustio ni jednu mapu ekipi iz Severne Amerike. Iako je Cloud 9 uspeo da pruži malo veći otpor nego G2, na kraju krajeva smo gledali jednu besprekornu partiju evropske ekipe. Caps je još jednom pokazao zašto je trenutno jedan od najboljih midlejnera na svetu, pa će duel protiv Rookia u finalu verovatno biti prava poslastica.

Većina fanova sa zapada će 3. novembra stati uz Fnatic da prekine seriju ekipa sa Istoka na LoL Worldsu. Dve ekipe koje su se već sastale u grupi, imaće priliku da se opet bore jedna protiv druge u velikom finalu. Iako je Fnatic izgubio prvi meč od IG-a, poslednjeg dana grupne faze, Fnatic se revanširao, da bi kasnije opet pobedio u taj-brejku. Tako je Fnatic zauzeo prvo mesto u grupi, ali iako za sada skor ide u korist Evropljanja 2-1, u ovom finalu nećemo imati favorita. U subotu 3. novembra, u 8:00 po našem vremenu, čekaće se nas veliko finale između Fnatica i Invictus Gaminga.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: