Počinje StarCraft 2 svetsko prvenstvo!

Došla je i ta nedelja, počinje takmičarski deo BlizzCona, gde ćemo prvih dana imati prilike da gledamo najbolje StarCraft i Heroes of the Storm igrače sveta, odnosno grupnu fazu tokom prve nedelje.

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Petak, 26.10.2018.

17:34

Počinje StarCraft 2 svetsko prvenstvo!

Najavu WCS 2018 finala nam donosi i ovaj sjajni trejler koji je Blizzard pripremio, a koji ima fokus na “sukobu svetova” odnosno borbi između Južne Koreje i “Foreigner” igrača, i na tome da dolazi “novo doba”.

Trejler je fenomenalan, a hajp za vrhunskim StarCraft 2 partijama nikada nije bio veći, tako da jedva čekamo da ovog petka (26. oktobar) startuje grupna faza. Šanse da neko od foreigner igrača podigne čuveni pehar nikada nisu bile veće, i sve oči su uprte u Serrala, finsko čudo od igrača koje ove godine ne zna za poraz, i Marua, jedinog igrača koji je u jednoj godini uspeo da objedini sve tri GSL titule. Upravo ove igrače ćemo gledati već prvog dana.

WCS Global Finals otvara ovog petka od 18h grupa A, mečevima Maru – Lambo i TY – Neeb, a zatim se dan nastavlja grupom B i mečevima Zest – HeroMarine i sOs – Serral. Dakle, sjajni mečevi već prvog dana, i pratićemo ih naravno uživo uz legendarne komentatore, na zvaničnom StarCraft 2 Twitch kanalu.

Borba za pola miliona dolara i titulu šampiona sveta u jednoj od najtežih esport igara na svetu može da počne. Na nama ostaje da uživamo. Za više informacija, pratite zvaničnu stranicu turnira.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

23 h

Podeli: