Monster glavni sponzor Dota 2 Major u Kuala Lumpuru

Saradnja između rumunske esport produkcijske kuće PGL i pića Monster Energy se nastavlja i ove jeseni.

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Utorak, 16.10.2018.

14:11

Monster glavni sponzor Dota 2 Major u Kuala Lumpuru

Monster će biti “titularni” sponzor predstojećeg Dota 2 turnira u glavnom gradu Malezije, Kuala Lumpuru, koji se odigrava ovog novembra.

Ovo će biti prvi Dota 2 Major koji Monster sponzoriše, i ujedno i prvi Major u Maleziji, za šta su se snažno založili ministarstvo sporta i omladine Malezije, kao i Nacionalni sportski komitet ove države jugoistočne Azije, koji su dali zvaničnu podršku ovom događaju i na rečima i na delima.

Monster se tako pridružio bogatoj listi velikih sponzorskih imena koja će podržati ovaj veoma značajan esport događaj za Maleziju, među kojima su još i brendovi Acer Predator, HyperX, Intel, Telekom Malezije, U Mobile i KFC.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: