Prošlogodišnji šampion završio učešće. G2 prošao u četvrtfinale

Gen.G, osvajač Worldsa 2017, ranije poznati kao Samsung Galaxy je prva ekipa koja je bila eliminisana sa ovogodišnjeg Worldsa. Juče su se igrali završni mečevi grupe B, a kao prva 2 tima, završili su RNG i Cloud 9, a nakon današnjih mečeva njima su se pridružili Afreeca Freecs i G2.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Ponedeljak, 15.10.2018.

16:07

Prošlogodišnji šampion završio učešće. G2 prošao u četvrtfinale

Team Vitality je sjajno ušao u jučerašnji dan pobedivši RNG i Gen.G, ali na kraju su ih porazi od Cloud 9-a koštali plasmana u četvrtfinale. Oni iako nisu uspeli da prođu grupnu fazu takmičenja, ostavili su sjajan utisak, pa će i igračima ostati velika žal što im se ovde završava učešće. Pored Vitalitija koji je iznenadio dobrom igrom, Gen.G je to uradio u suprotnom smislu. Oni su na iznenađenje svih prikazali katastrofalnu igru i sa skorom od 1-5, Južnokorejski tim je okončao svoju šansu da odbrani titulu. RNG ipak nije dopustio sebi da napravi kiks, pa su nakon tajbrejka osigurali prvo mesto u grupi. Cloud 9 je zauzeo to drugo mesto, a nakon što su su njihovi igrači bili na udaru, da previše vremena provode igrajući Fortnite, što im oduzima vreme od priprema za Worlds, oni su sjajnim partijama zaslužili mesto u četvrtfinalu. Danas smo možda gledali još uzbudljivije mečeve iz grupe A, u kojoj je favorizovani Flash Wolves podbacio i završio kao treći u grupi. Oni su danas imali šansu da naprave skor od 4-2 i da se bore za to prvo mesto, ali porazom od Phong Vu Bufalo-a, morali su na megdan evropskoj ekipi. Afreeca Freeks je ovaj turnir započela rezultatom 0-2, ali onda su vezali 4 pobede, od kojih su 3 bile danas. Samim tim obezbedili su prvo mesto. G2 je nakon 2 poraza i jedne pobede danas igrao protiv Flash Wolves-a u tajbrejku za drugo mesto. U tom meču G2 je draftovao Heimerdingera koji je opet bio pun pogodak, i nakon jednog ubedljivog meča savladali su ekipu iz Tajvana, pa posle 3 neuspešna pokušaja uspeli su da se plasiraju u četvrtfinale. Ostala su nam još 2 dana grupnog takmičenja, a za sada imamo četiri različite ekipe iz četiri različite regije. KT Rolster i Invictus Gaming deluju kao ekipe koje bi trebale bez problema da se nađu u završnici, dok za preostala 2 mesta mogu da budu svačija. Ko je vaš favorit za prolazak dalje?

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: