FIFA19 - Liga šampiona je stigla

Najveći dodatak u ovogodišnjoj verziji FIFA19 video igre je licenca za Ligu Šampiona. Ovo će biti jasno i onima koji nisu znali za veliki transfer ove licence sa PES na FIFA, jer je prosto nemoguće izbeći bombardovanje ovim podatkom čim prvi put uključite igru.

Izvor: RUR

Ponedeljak, 15.10.2018.

14:37

FIFA19 - Liga šampiona je stigla

Najveći dodatak u ovogodišnjoj verziji FIFA19 video igre je licenca za Ligu Šampiona. Ovo će biti jasno i onima koji nisu znali za veliki transfer ove licence sa PES na FIFA, jer je prosto nemoguće izbeći bombardovanje ovim podatkom čim prvi put uključite igru.

Naravno, počinjete u dresu Kristijana Ronalda kako biste se upoznali sa naslovom i bili spremni za to što on donosi. Juventus igra protiv PSG u Madridu, a Trainer mod, koji je uključen po osnovnim podešavanjima, pomaže početnicima u FIFA svetu da se snađu sa kontrolama, ali i iskusnim vucima da saznaju šta to novo FIFA19 donosi. Stoga i predlažemo da ovaj mod ostavite uključenim, za svaki slučaj. Nakon nekoliko mečeva, slobodno ga isključite.

U igru je ubačen novi način šutiranja koji povećava šanse da pogodite gol – naravno ako ga izvedete kako treba. Jednostavno ga je skapirati, ali izuzetno teško usavršiti. Jednom pritisnete šut da „napnete“ nogu a još jednom da šutnete. Čini se da može biti premoćan udarac, ali za sada izgleda da je sasvim dovoljno izabalansiran. Najveća prednost leži u tome što ovaj način šuta ne morate koristiti ukoliko ne želite. Ako ste navikli na stari tip, tako i nastavite, ali se čini da će za napredne igrače ova taktika šutiranja doprineti veliki broj novih prilika za postizanje pogodaka.

Što se tiče vođenja lopte, ove godine ima znatno manje „lepljenja“ za nogu pa je kontrola otežana, ali to sve dolazi kao dodatak uz Active Touch, novi vid manipulacije loptom koji doprinosi varijabilnosti i raznolikosti – šuteri će biti u prilici da „pipkaju“ loptu kako bi je postavili za šut, štoperi da bolje manipulišu loptom u dužem trajanju i tome slično.
Doduše, kao i kod svakog noviteta, i ovaj problematično funkcioniše u startu i zahteva privikavanje, a moguće je i nekoliko zakrpa od strane EA Sports kako bi bio u potpunosti kompletan. Za one koji vole nešto više priče a manje igre, The Journey donosi nastavak dešavanja koje smo imali prilike da sretnemo u prethodne dve igre. Ovoga puta, The Journey nosi podnaslov „Champions“ a obrađuje tri karaktera – Huntera, Danny Williams i Kim, sestru Alex Hunter.

Prijateljski mečevi naravno jesu jedna od glavnih uzdanica EA Sports, pa su se dizajneri ovoga puta potrudili da ih učine još zabavnijim. Pored standardnih modova igre u prijateljskim mečevima možete igrati i varijacije – igra bez pravila, igra sa limitom golova, igra sa izbacivanjem igrača svaki put kada pogodite gol i još mnogo toga drugog.

Kako bilo, FIFA19 je logičan nastavak FIFA serijala. Noviteti su tu i potrebno je prilagođavanje, ali sve u svemu, solidan fudbal!

8/10

+ Liga šampiona

+ Fluidni pas i živa igra

- Online igranje je „čudno“

- Mečevi lako mogu da se „raspadnu“

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: