NBK i apEX konačno napustili G2

Nejtan “NBK“ Šmit i Dan “apEX” Madeskler su neaktivni još od juna ove godine, kada je G2 doveo Eduara ”Smithzz” Dubordoa i Kevina ”Ex6tenz Drulansa, a od danas će zvanično biti slobodno da pronađu novu ekipu.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Ponedeljak, 08.10.2018.

18:59

NBK i apEX konačno napustili G2

Već neko vreme se spekuliše da Team Vitality želi da krene da ulaže u CS:GO, pa sa ovim potezom to izgleda kao da je samo pitanje vremena kada će oni predstaviti novi francuski sastav. Petorka, koju bi Vitality navodno trebao da kupi, već neko vreme nastupa pod nazivom Waterboys, koji čine sada već 2 bivša člana G2-a, Happy i RPK koji su poslednje nastupali za EnvyUs i mladi Zywoo, koji je takođe napustio svou organizaciju aAa pre neki dan.

Ukoliko se ostvari želja Vitalitija, ova postava definitvno ima potencijala da bude jedna od najboljih svetskih ekipa. Osim Zywoo-a, preostala četiri igrača su u mnogo navrata pokazali svoj kvalitet, a sedamnaestogodišnji francuz važi za jednog od najboljih mladih igrača. G2 je navodno produžio ugovore sa svim svojim igračima, osim sa KennyS-om, pa je pitanje da li će i on nastaviti svoju karijeru sa organizacijom, a sa obzirom na to da G2 nastavlja da pruža nedovoljno dobre partije, sastav Waterboysa bi ubrzo mogao da postane broj jedan tim iz Francuske. Iako francuska scena, važi za scenu, koja ima veliki broj talenata, već neko vreme nismo dobili sastav koji će se boriti za velike trofeje. Možda je baš ovo pobednička kombinacija, koja je nedostajala.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: