Vest Hem Junajted organizuje eSport događaje za decu

Vest Hem Junajted je jedan od “najstarijih” engleskih fudbalskih klubova kada je esport u pitanju, pa je otuda prirodno da upravo oni “vode kolo” po pitanju angažovanja programa za decu koji uključuju esport.

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Petak, 28.09.2018.

11:01

Vest Hem Junajted organizuje eSport događaje za decu

U saradnji sa Britanskom esport asocijacijom, prodavcem igara GAME Digital i još par udruženja, planirana je serija vikend događaja za decu, koja bi između ostalog uključivala i esport aktivnosti.

Prvi takav događaj je zakazan za 22-26. oktobar, a ukoliko sve prođe kako treba, to će biti niz od 30 nedelja koji će pokrivati različite dečije aktivnost i svaka nedeljla će uključivati i po neki esport, uporedno sa sportskim i drugim fizičkim aktivnostima.

Za prvu nedelju su planirani igranje fudbala, gađanje iz luka i strele, te takmičennje u Rocket League. Prostor za događaj obezbeđuje Vest Hem, dok će svu potrebnu opremu za igranje dati GAME Digital. Fokus su deca-tinejdžeri od 14 do 19 godina.

Zaista lepa akacija i voleli bi i kod nas da vidimo ovako nešto.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: