Call of Duty World League će imati 6 miliona dolara nagradnog fonda

Call of Duty: Black Ops 4 stiže za dvadesetak dana, ali je Activision već predstavio ambiciozne esport planove za profesionalnu scenu.

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Petak, 21.09.2018.

13:42

Call of Duty World League će imati 6 miliona dolara nagradnog fonda

Za nadolazeću sezonu 2019. planiran je nagradni fond za Call of Duty World League (CWL) je solidnih 6 miliona dolar, što je skok od skoro 2 miliona dolara u odnosnu na ovogodišnjih 4,2 miliona, koliko je bio fond za CoD: WW2.

Ujedno, po prvi put u istoriji će doći do promene formata, umesto tradicionalnih 4v4 mečeva, odnosno sastava od četiri igrača, novi format timova za sledeću sezonu biće timovi od pet igrača, pa se može reći da je ovo proširenje i jedan od razloga za povećanje nagradnog fonda.

Nova sezona počinje na CWL Las Vegas početkom decembra gde će se timovi boriti za mesto u novom formatu, a obeležiće je i brojne izmene u formatu, počev od toga da će sada cela sezona biti “jedan” događaj od 12 nedelja, umesto dosadašnje dve polu-sezone.

Za više informacija, posetite zvaničnu esport stranicu na Call of Duty sajtu.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: