Tim Dignitas ugovorio sponzorstvo sa sportskom kompanijom

Navikli smo da u svetu sporta čujemo vesti o tome kako je ova ili ona sportska marka odeće i obuće potpisala neko novo sponzorstvo sa timovima ili igračima, ali se sportska moda sve više približava i esport igračima.

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Petak, 07.09.2018.

13:44

Tim Dignitas ugovorio sponzorstvo sa sportskom kompanijom

Tako je tim Dignitas potpisao sponzorstvo sa poznatom markom sportske odeće Champion, čija će odeća sada biti zvanična odeća igrača. U okviru ovog ugovora igrači će dobiti nove dresove, trenerke i sportske jakne tima, specijalno dizajnirane od strane Champion dizajnera, a ujedno će biti i snadbevani redovno odećom za svakodnevne i sportske prilike i sve sezone.

Plan je i da se uspostatvi specijalna Dignitas prodavnica u okviru nekih Champion prodavnica, kao i brojne zajedničke akcije i promocije oba brenda na svim poljima.

Ujedno, ovaj ugovor je deo većeg rebrendiranja koje čika uskoro tim Dignitsa, što je potvrdio i novi izvršni direktor organizcije, Majkl Prindivl.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: