PPD predstavio tim za novu sezonu

Završio se The International, uskoro pičinje nova DPC sezona, a kao i svako godine sa njom dolazi i mnogo promena u Dota 2 sastavima. Otkad je napustio Optic Gaming krenule su spekuliacije o tome sa kim će Piter ”PPD” Dager osnovati novi tim, a sada smo konačno dobili oficijalnu informaciju.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Četvrtak, 06.09.2018.

16:41

PPD predstavio tim za novu sezonu

Ovime smo dobili takođe zvaničnu informaciju i da su Markus ”Ace” Hoelgard i Adrian ”Fata” Trinks napustili redove Team Secreta, ekipe koju su predstavljali od septembra prošle godine. PPD je poveo Neta ”33” Šapira iz Optic Gaminga sa sobom, što je verovatno potvrda o tome da se ceo sastav OG-a raspao. Poslednji član ove ekipe je Martin ”Saksa” Sazdov, bivši igrač Digital Chaosa,koji je sa njima završio drugi na Internationalu 2016.

Oni još uvek nemaju naziv organizacije koju će predstavljati, ali očekuje se da ćemo veoma uskoro saznati, pošto je ovo tim koji će se definitivno boriti za mesto u Kuala Lumpuru. Informacija je izašla da su sve karte za prvi Mejdžor rasprodale za manje od 3 sata, tako da možemo da očekujemo punu arenu u Maleziji tokom čitavog turnira. Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: