Ninja i Marshmello pobedili na Fortnite E3 Pro-Am turniru

Prvi turnir koji je direktno organizovala kompanija Epic Games se odigrao tokom E3 sajma i privukao je milione gledalaca koji su želeli da vide koji će profesionalac i poznata ličnost odneti pobedu.

Izvor: milan jankoviæ klan rur

Sreda, 13.06.2018.

13:08

Ninja i Marshmello pobedili na Fortnite E3 Pro-Am turniru

Fortnite Pro-Am turnir je bio poprilično uzbudljiv u završnici gde su se Ninja i Marshmello, DJ kojeg prepoznajemo po ogromnoj kutiji na glavi, sa ivice poraza vratili i urabili taj slatki Victory Royale. Ovaj fantastični duo je osvojio milion dolara koje će donirati u dobrotvorne svrhe po svom izboru.

Kako je izgledao sudbonosni meč možete pogledati u videu ispod, a mi moramo priznati da su organizacija turnira i sam format takmičenja odlično izvedeni i na publici zanimljiv način, tako da nema sumnje da će 100 miliona dolara, koliko Epic ulaže u esports, doneti odlična takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: