CS:GO – NTC upotpunio ekipu, koliki su dometi?

Brazilska organizacija NTC upotpunila je svoju petorku.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Nedelja, 29.04.2018.

00:04

CS:GO – NTC upotpunio ekipu, koliki su dometi?

Sa raspadom 100Thieves ekipe, oformljen je NTC sastav, početkom ove godine. Tim je uskoro ostao bez najvećih zvezda, HEN1 i LUCAS1, ali je organizacija dovela respektabilna pojačanja.

U ekipu dolazi chelo, bivši član Luminosity tima. Ovaj 19-godišnjak već duže vreme igra na jako visokom nivou, i mnogi mu predviđaju svetlu budućnost. Igra na poziciji entri fragera, što je ovoj ekipi upravo i potrebno.

U okviru ESL One Belo Horizonte turnira je debitovao za novi tim, i u dva meča je pokazao osrednju igru.

Pored njega, u tim je došao i trener Apoka, koji je pre toga trenirao upravo Luminosity.

NTC sada ima prilično respektabilan sastav koji čine iskusni igrači i mlade snage. Tim je pažljivo sklopljen, ako pogledamo da je tu odličan AWP kNg, support igrač felps koji iako mlad ima dosta iskustva igranja u SK, a sa chelom će dobiti još veću snagu u napadu, pa ova ekipa u budućnosti može da bude pretnja na brazilskoj i internacionalnoj sceni.

NTC sastav:

Bruno “bit” Lima
Lincoln “fnx” Lau
Joao “felps” Vasconcellos
Vito “kNgV-” Giuseppe
Marcelo “chelo” Cespedes


Alessandro “Apoka” Marcucci (trener)

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: