Univerzitet u Ohaju daje školarine Fortnite igračima

Fortnite: Battle Royale neprestano postaje sve popularniji i popularniji, iako je već najpopularnija igra na svetu, tako da je zapao za oko i jednom od univerziteta iz savezne države Ohajo, koji nudi školarine za profesionalne Fortnite igrače.

Izvor: milan jankoviæ klan rur

Ponedeljak, 23.04.2018.

11:54

Univerzitet u Ohaju daje školarine Fortnite igračima

Izvor: Klan RUR

Ešlend univerzitet će biti prvi koji je otvorio esports program za Fortnite, tako da su svi pozitivno iznenađeni ovim potezom. “Fortnite privlači sve delove gejming publike. Uzbuđeni smo što ćemo pružiti ovu platformu igračima koji žele da pokažu svoje umeće u kompetitivnijem prostoru. Fortnite predstavlja okruženje koje dozvoljava igračima da budu kreativni i inovativni”, izjavio je budući trener tima, Džoš Bukanan.

Tim koji se bude oformio će početi da učestvuje na tamičenjima od jeseni ove godine i za to će dobijati poprilično dobru školarinu, do čak 4000 dolara, u zavisnosti od umeća igranja i akademskih potraživanja.

Fortnite polako počinje da dobija sve više i više pažnje kao esport igra, gde svakako ima ogromnog potencijala, koji proističe iz ogromne popularnosti igre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: