CS:GO – Liquid zamenio Brazilce

Američka ekipa Liquid je doživela promene u svojoj startnoj petorci.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Utorak, 17.04.2018.

00:21

CS:GO – Liquid zamenio Brazilce

Tim Liquid ima veoma dobru godinu, izvršili su određene promene u svojoj ekipi, ali se još nisu zaustavili u sklapanju kockica.

Najveće pojačanje je svakako dolazak NAF-a, a nedugo nakon njega je došao steel iz ekipe Immortals. Međutim, Brazilac se nije dobro snašao, iako su lošiji skorovi donekle došli kao rezultat support uloge. Slabi učinci su se nastavili, a Liquid je ugrabio pravi trenutak da izvrši promenu u timu.

U ekipu dolazi TACO, nekadašnji igrač SK Gaminga. Brazilac koji je napustio jedan od najboljih timova na svetu je brzo našao angažman, u američkom sastavu. Igrački se neće puno toga promeniti u igri Liquida, s obzirom da su steel i TACO imali slične role u prethodnim timovima.
Međutim, možda nas TACO iznenadi još boljom igrom ako mu zews da slobodu, s obzirom da je u SK bio podređen FalleN-u i coldzeri.

Kako će se Brazilac snaći imaćemo priliku da vidimo tek krajem aprila, kada Liquid očekuju mečevi protiv compLexity i OpTic Gaming u okviru ESL Pro Lige.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: